Анфіса Чехова зізналася у соцмережах, що досі спить в одному ліжку з 6-річним сином і навіть приймає з ним ванну. Про це пише Clutch.

41-річна телеведуча Анфіса Чехова розлучилася з чоловіком Гурамом Баблішвілі, і тому виховує сина Соломона одна. Вона регулярно ділиться деталями сімейного життя в Instagram. Судячи з фото, в їх домі панує ідилія.

Однак, на думку фанатів, зайва "ідеальність" життя Чехової вже починає різати очі. Нещодавно телеведуча виклала ранкове фото, і виявилося, що вона спить з маленьким сином в одному ліжку.

"Ми з сином ще спимо в одному ліжку. Зараз мене розіпнуть "ідеальні матері", але мені так спокійніше, затишніше і зручніше! Поки так. Як з'явиться у нас спільне бажання, будемо роз'їжджатися по різних ліжках", - пояснює Чехова.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На думку психологів, у цьому віці спільний сон з дитиною протилежної статі вже може негативно позначатися на дитячій психіці, формуючи передумови до розвитку Едипового комплексу.

Однак, це ще не все, адже Анфіса зізналася, що не тільки спить з сином, але ще й купається з ним! Вона виклала в Instagram селфі, зроблене відразу після прийняття ванни.

"Солик любить корчити пики, а потім сміється над отриманими знімками. Це ми задоволені після спільного купання у ванній. А ви купаєтеся зі своїми малюками?", — прокоментувала Чехова.

Здається, що ведуча вже почала переходити всі межі у своїй материнській любові до 6-річному хлопчику.

Нагадаємо, відома російська телеведуча Анфіса Чехова, яка пару років тому скинула цілих 25 кілограмів і вже близько року тримає себе у формі, вирішила зайнятися ще і балетом.

Раніше Знай.ua повідомляв, Анфіса Чехова розповіла, що секрет якісного сексу для неї полягає у надмірній вазі. Раніше ведуча важила 90 кілограмів і це дозволяло їй можливість менше втомлюватися під час інтиму.

Також Знай.ua писав, гаряча і чарівна телеведуча Анфіса Чехова зараз відпочиває у Греції, а днями вона порадувала шанувальників безліччю фотографій практично без нічого.