Відомий телеграм-канал "Тільки нікому" опублікував забавну обкладинку 2011 року, на якій можна побачити російського співака Миколи Баскова. Це обкладинка старого російського журналу "Папараці", співак прикрасив її 10 років тому, причому з кумедним підписом:"Блакитний брехун". У журналі Коля позує в чорному костюмі з білою сорочкою, він щасливо посміхається, дивлячись в камеру.

Читайте Знай в Google News!

До слова, раніше стало відомо, що Микола Басков зізнався, що співав пісні Пугачової, підробляючи в кафе в далекому минулому. Він каже, що культові хіти минулого для нього дуже багато значать, оскільки вони асоціюються у нього з хорошими часами в його житті. Так, приклад, артист дуже любить мультик "Ну, постривай!", а особливо сцена, де головний герой мультсеріалу – заєць – співає культову пісню Алли Пугачової "Айсберг". А все тому що свого часу сам Микола Басков теж виконував цю пісню, і це було за часів, коли до успіху і популярності Миколі було ще дуже далеко.

Микола Басков, фото - телеграм канал "Тільки нікому"
Микола Басков, фото - телеграм канал "Тільки нікому"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Басков з'явився в компанії напівголого пузатого чоловіки і заговорив про великі плани на нього.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Басков показав, як Лорак спить з молодим бойфрендом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Басков жорстко накинувся на Полякову.