Українця Міла Кузнєцова знаменита своїм 13-м розміром грудей. Міс Всесвіт "Plus Size" є українською моделлю і блогером.

Вона в черговий раз приголомшила шанувальників відвертим фото. Жінка похвалилася своєю "зброєю" у водоймі, проти якої ніхто не встоїть.

Читайте Знай в Google News!

Кузнєцова популярна своїми пишними формами. І саме вони надали їй можливість стати новою рекордсменкою України в номінації"найбільші жіночі натуральні груди". Міла є уродженкою Полтавщини і у неї від природи 13-ий розмір грудей.

Обсяг бюста дівчини становить 133 сантиметри. Вона частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зараз вона опублікувала знімок, на якому позує в Києві в Дніпрі. Позаду можна побачити пішохідний міст на Труханів острів. Кузнєцова постала збоку, в рожевому купальнику. На голові можна помітити сонцезахисні окуляри.

"Ти як завжди на висоті. Найшикарніша наша", "Мила ви прекрасні природні як сама ПРИРОДА", "Твоя найкраща форма", "Заздрю твоїй красі!Така крута фотка", "Ти маєш дуже красиву фігуру! Просто вау", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, талановита нація: Українка з рекордним бюстом підтримала " Фантастичних українців"

Як повідомляв "Знай.ua", Українка вивалила свої "тиквочки" 13-го розміру, чоловіки облизнулися - " забійний калібр!"

Знай.ua писав, Українка з 13-м розміром спробувала святу смерть і прикувала погляди до декольте.