Українська телеведуча і співачка, відома більшості з передачі "Орел і Решка", Регіна Тодоренко частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram.

Дівчина одружена з російським виконавцем Владом Топаловим. І у них в грудні 2018 року народився син Михайло.

Читайте Знай в Google News!

Сьогодні телеведуча поділилася черговим знімком з дитиною і написала про страждання. "Сьогодні сина зліпив першого сніговика, а я пропустила цей чудовий момент. Сиджу тепер страждаю! Як же хочеться бачити ці чарівні емоції дитини, ловити кожну мить, адже радість на обличчі дитини неможливо передати словами; щиро, передчуваючи диво, дивуються навіть маленькій сніжинці", — поділилася вона.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На знімку дівчина постала разом з Михайлом, який засмучений сидить на ніжці у мами. "Можна залишатися в стражданні, а можна обійняти сина і насититися щастям від цього теплого грудочки життя. Гарячий привіт з Мексики", "Ооо ми теж зараз всією сім'єю ліпили сніговика старший допомагав а ось молодший шкодіна ходив і ламав все. Брав так скажімо активну участь", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Топалов не ревнує? Тодоренко попестила Урганта, закинувши ніжку.

Як повідомляв "Знай.ua", Регіна Тодоренко несподівано показала другу дитину: "сльози лилися градом″

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко повернула Топалова на сцену - Лазарєв в прольоті.