Анна Заворотнюк – 24-річна донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і відео свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно красуня поділилася на своїй сторінці в соцмережі ніжною фотографією, на якій постала в білій сукні нареченої. У підписі до знімка Заворотнюк зізналася, що стала сильнішою. Мабуть, на неї дуже вплинула ситуація зі здоров'ям її матері.

"Я так сильно змінилася за останній рік, що тепер навіть не можу зрозуміти де я була справжня, там або тут і зараз. Я зрозуміла і усвідомила дуже багато. Мої рожеві окуляри і романтичні уявлення про прекрасний і безтурботний світ розбилися об скелі реалій. Але я можу точно сказати, що я стала сильнішою, ось ще трохи і перетворюся на сильну духом людину. Зрештою, головне, що всі рідні, улюблені і близькі люди поруч зі мною. Якби не було їх поруч, то складно навіть уявити де була б зараз я.

Життя дуже сувора штука, але треба бути сильним і тримати удари долі. Це легко сказати, але все таки це можливо зробити. Всім, кому зараз нелегко я хочу побажати величезного здоров'я, щастя, душевного тепла, любові і звичайно ж сили духу", - написала Анна.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Анна Заворотнюк у шкіряному вбранні показала свої гарбузики.

Як повідомляв портал Знай.uа, погляд видав всю печаль доньки онкохворої Заворотнюк: "Ми дуже схожі".

Також портал Знай.uа писав, що донька Заворотнюк показала головну красуню сім'ї – всі троє на одне обличчя.