Соня Євдокименко - онука відомої радянської та української артистки Софії Ротару.

Дівчина вчиться і живе в американському Нью-Йорку, вона успішна модель і блогер. Соня часто радує публіку яскравими фотографіями з життя, і в цей раз вирішила показати миле фото з ранкової прогулянки в мегаполісі, куди вийшла в стильному цибулі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Соня відображена на вулиці, позаду неї стоїть автомобіль таксі, так що таксисту відкрився приголомшливий вид на попу красуні. На прогулянку модель вийшла в модному вбранні - на ній укорочені білі штани і тепла чорна кофта, поверх якого вона накинула світлу теплу куртку. Свій образ красуня доповнила темними черевиками і стильною сумочкою, її волосся акуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж, величезні сонцезахисні окуляри і мила посмішка. У підписі до фотографії Євдокименко написала: "Шикарний міський наряд. По дорозі за улюбленим гарячим шоколадним". Фоловери дівчини не пройшли повз і почали активно обговорювати її фотографію, засинаючи компліментами і захоплюючись стилем.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.