Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

А цього разу зірка показала публіці нове фото, на якому позує на красивому пляжі. Зараз Настя відпочиває на сонячних Мальдівах, і не втомлюється публікувати в соцмережі свої фото в бікіні.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу балерина показала чергове фото зі свого розкішного відпочинку. Перед камерою вона з'явилася лежачи на мілині поруч з гіркою величезних каменів. На пляж вона прийшла в старому рожевому бікіні, яке возить з собою на Мальдіви вже кілька років. Її волосся вологе і зачесане назад, а на обличчі величезні сонцезахисні окуляри, вона дивиться прямо в камеру. У підписі до фотографії Волочкова написала: "Просто суботній Мальдівський ранок". Треба сказати, що цього разу Настя не відключила коментарі, так що її шанувальники і хейтери почали вправлятися в дотепності.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Коментарі під постом Волочкової
Коментарі під постом Волочкової

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.