Популярна співачка і спокуслива красуня Тетяна Котова, яка свого часу виступала у складі групи ВІА Гра, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, нещодавно зіркова красуня виклала в мережу спокусливе фото, на якому її можна побачити в сексапільному образі господині ранчо. Дівчина еротично позує, вмостившись попою на столі. Перед камерою Таня з'явилася в пишній білій спідниці і коричневій блузці, з якої ледь не випадає пружне декольте.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Котова розповіла про свою подругу фотографа. "Тепер всі самі класні фотографії в моєму акаунті і акаунтах бренду, ось уже майже рік, створюються крихкими руками @_vf_photo. Наша співпраця, можна сказати, переросла в дружбу. Лера легка в роботі і завжди "за" будь-яку мою двіжуху, в ім'я ідеї завжди хоч на стіл, хоч в крижаний басейн, хоч в дощ. Обожнюю таких працьовитих професіоналів і захоплююся твоїм спокоєм і добротою. Рекомендую від душі, якщо кому потрібен класний фотограф в Москві. А за стильні образи на цій зйомці спасибі Юлії @Jul.muraveva, вона теж кльова і талановита. Мені йдуть такі образи з ранчо?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати знімок Котової, засинаючи її компліментами в коментарях.

Коментарі під постом Котової
Коментарі під постом Котової

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Мейхер хотіла пококетувати, але занадто розсунула ноги.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка ВІА Гри роздяглася догола для благої мети.

Також портал "Знай.ua" писав, що Віра Брежнєва показала, як виглядала до популярності.