Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію в своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком – Кайлі виклала в мережу еротичні пляжні фото, на яких з'явилася в сексапільному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кайлі позує в цікавій локації - вона присіла на шезлонг біля дворового басейну. Перед камерою зірка з'явилася в ледь помітному червоному бікіні, яке впивається в її соковите тіло, вона чіпає себе за пружні принади. Волосся красуні розпущене і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Дженнер написала: "Моя колекція Грінча запускається завтра". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію моделі, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що названі 5 наймолодших і найбагатших знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.