Анна Заворотнюк-24-річна дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і відео зі свого життя.

Нещодавно у своєму мікроблозі дівчина показала миле фото в незвичайному ангельському образі, а в підписі до нього задала фанатам питання про шлюб.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Анна відображена в цікавій фотозоні зі світлим фоном. Перед камерою красуня з'явилася в незвичайному ангельському образі - на ній пишне білосніжне плаття з декоративними пір'ям, а на ногах масивні білі черевики. Волосся дівчини акуратно укладені, а на її обличчі яскравий макіяж, вона з викликом дивиться в камеру. У підписі до фотографії Заворотнюк-молодша написала: "Розповідайте, хто з вас заміжня / одружений і скільки років ви разом?". Фоловери в захваті від нового фото Ані, її засипають компліментами і відповідями в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.