Український актор і модель Микита Вакулюк поділився власним досвідом боротьби з коронавірусною хворобою COVID-19 — у цьому зірці телесеріалу "Школа" допомогла народна медицина.

Читайте Знай в Google News!

Відповідною інформацією Вакулюк поділився на своїй підтвердженій сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Нікіта Вакулюк // www.instagram.com/nikdivers/
Нікіта Вакулюк // www.instagram.com/nikdivers/

"Влітку підчепив популярний вірус. Пропав нюх, температура підскочила до 39.2, самопочуття було ворогу не побажаєш ... У той же день завдяки щасливому випадку натрапив на пост @vladfreedom1 про народний рецепт, завдяки якому, судячи з відгуків, вже на той момент багато людей швидко і легко вилікувалися від корони.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Лікування почав з першого дня, а на четвертий прокинувся з нормальною температурою. Слабкість і залишкові явища проходили ще близько тижня. Я так розумію цей рецепт універсальний - від багатьох простудних, вірусних та інших захворювань. За подробицями в гугл. Діліться цим рецептом з усіма, зараз це як ніколи актуально. І будьте здорові! 👍", — поділився досвідом актор.

Основою цього "чудодійного" засобу є корінь хрону.

"200-300 г кореня хрону натерти в 2-3 л банку, залити звичайною питною холодною водою, додати 3 столових ложки меду і пити по пів склянки кожні 3 години. У містах корінь не складно знайти і купити на стихійних ринках у фермерів, коштує не дорого. Бажано, щоб корінь був досить товстий, немолодий. Якщо молодий і тонкий, тоді його можна просто гризти потроху і запивати водою з медом", — стверджує Вакулюк.

Цікаво, що рецепт цього засобу він знайшов у одіозного блогера Влада Фрідома, відомого своїми розповідями про інопланетян, а також ковід-дисиденством та підтримкою Дональда Трампа. Серед зірок фанаткою блогера є Катя Лель, яка неодноразово відзначалася дивними заявами про прибульців.


Залишається лише здогадуватися, чи не планує український актор стати на стежку свого американського колеги Тома Круза, який є видатним прихильником сайентології - псевдонауки/релігійного вчення, однією з основ якого також є віра у позаземний розум.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Актор серіалу "Школа" Микита Вакулюк оголеним тілом змусив дівчат тремтіти: не знайшов, що одягнути.

Як повідомляв "Знай.ua", Нікітюк покінчила з маршруткою і пустилася берега: "Були навіть танці на пілоні".

Знай.ua писав, Юлія Саніна в обіймах чужого чоловіка на "Танцях з зірками" заговорила про важливе: "Відчувати, любити"