Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут нещодавно покинула проект "Танці з зірками", однак не надто засмутилася і продовжує радувати фанатів публікаціями у Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно телеведуча поділилася ніжним фото - замріяна Оля притулилась до свого коханого чоловіка, а на другому фото іменинний торт для нього.

Так, артистка вирішила публічно привітати коханого чоловіка Володимира Локотко, який працює генеральним директором "Нового каналу", з днем народження.

"Володя❤️ з Днем народження", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Фото подружжя зроблено в їхній оселі. Вони позують у світлому одязі. У Володимира на светрі фото дітей і надпис "Ми любимо тата" англійською мовою. А Ольга, як вона любить, у ніжному кардигані кольору капучіно - вдома виглядає розкішно, а не в халаті і розпатлана.

Також Фреймут показала торт для іменинника з милим надписом "Тато, з днем народження".

Фолловери приєднались до вітань у коментарях: " Класс! Вітаю Вас!) і в мене сьогодні день народження😊", "Мои поздравления Вашей семье💐 Какой красивый торт для именинника!🔥", "Вітаю Володимира, і всю Вашу родину!", "Вітаю!🎁🎂 Ви така гарна пара!😍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".