У суботу, 21 листопада, відбувся 12 випуск кулінарного шоу "МастерШеф". Учасники пройшли чимало складних випробувань і боротися за життя в проекті довелося 5 жінкам.

Читайте Знай в Google News!

За місце в десятці кращих кулінарів-аматорів країни змагалися: Яна Балог, Аліна Матвійчук, Марина Кривенко, Ірина Маленко та Марина Шмалько. Завдання і блюдо було для всіх одне: приготувати сібас з овочами стір-фрай. Однак не все виявилося таким простим, як на перший погляд.

На завдання в битві чорних кулінарам дали годину часу. Однак ідеально нарізати овочі для жульєну вони повинні були на повітряних кулях. Кожна учасниця мала право отримати до 10 запасних кульок у разі, якщо одна кулька лопнула.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Найкраще приготувати страву та ідеально повторити презентацію суддів вдалося Яні Балок, Аліні Матвійчук та Ірині Маленко. Аутсайдерами, які останніми чекали вердикти суддів, виявилися Марина Кривенко і Марина Шмалько. Однак їхні страви теж підкорили суддів і в цьому випуску ніхто не покинув кухню "МастерШеф"-10.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірковий шеф-кухар Ектор не змінив традиції і влаштував вечірку в розпал карантину.

Як повідомляв Знай. ua, кулінари-аматори" МастерШеф " пройшли випробування мікрокухнів, хто Пересолив блюдо розміром з горошинку і вилетів з шоу.

Також Знай. ua писав, що Ектор Хіменес-Браво розповів про свою найпершу роботу на кухні.