Російський актор кіно і телебачення, а також співак і музикант Микита Пресняков періодично радує своїх шанувальників новими фото і відео в Instagram.

Однак робить він це не часто. Микита є солістом групи "MULTIVERSE", яка ще в 2014 році називалася "AquaStone".

Читайте Знай в Google News!

Зараз він опублікував своє нове фото в дзеркалі. Пресняков постав з байдужим обличчям. "Я так часто пропадаю, але так яскраво з'являюся" (copyrighted by @kristina_si) Чувачечечки, наш кавер на Motlëy Crüe-Home Sweet Home готовий! І відос ми зняли охренітельний! Чекайте, скоро буде!))) ", — написав він у підписі до знімка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Пропадаєте тому що трудівник і правильно робите. Багато часу забирає інтернет", "Дуже сподіваюся, що ви це прочитаєте ! Ви зобов'язані знати, що ви єдиний гідний з усіх виконавців ! Єдиний! Ви і ваша чудова команда. Тільки вас можна слухати, пишатися Вами і поважати. Тому що ви створюєте дійсно музику. Все інше у нас в Росії - повний шлак, від якого в'януть вуха. Творіть і не зупиняйтеся, ми вас дуже любимо ! Чесно", - написали користувачі в коментарях.

Два роки тому у "MULTIVERSE "вийшов дебютний альбом під назвою "Beyond". І в тому ж 2018 році колектив Преснякова був обраний для запису саундтрека до серіалу "тригер", прем'єра якого відбулася взимку 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онук Пугачової шукає хороші руки для свого малюка, поки дружина не бачить: "Приїжджайте знайомитися..."

Як повідомляв "Знай.ua", невістка Пугачової розкрила вигляд шила в попі: "Не дарма на УЗД"

Знай.ua писав, 38-річна дружина Преснякова показала, як валяється з молоденьким Ванею: "Кожну секунду"