Сергій Притула стане ведучим нового шоу "Де логіка?"на Новому каналі. Зіркові команди змагатимуться у кмітливості та ерудиції.

Читайте Знай в Google News!

За правилами гри, зірки повинні розгадувати загадки і ребуси, знаходити логічні зв'язки між різними предметами, явищами і персонажами, зображеннями на картинках або анімаціями, – розповідає керівник проекту Максим Пастухов. - А ще-демонструвати своє вміння правильно мислити. Їм потрібно якомога швидше першими знайти відповідь, натиснути на кнопку і пояснити логіку своїх думок. Все просто!

Ведучий шоу-незрівнянний Сергій Притула. До речі, на цю роль пробувалися ще двоє відомих людей. Але перевагу все ж віддали Сергію.

"У нього відмінне почуття гумору і багата ерудиція, – говорить Максим Пастухов. - Він легко може обіграти будь-які, навіть найдивніші і несподівані відповіді учасників. Не соромиться гостро коментувати те, що відбувається, особливо безглузді версії гравців".

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Команди зірок також підбирали довго-потрібно, щоб гравців щось пов'язувало. Наприклад, Ігор Ласточкін і Сергій Бабкін змагалися з Анною Ласточкіною і Сніжаною Бабкіною. Так-так, поєдинок був між ідеальними парами. Подруги Алла Костромічова і Соня Плакидюк билися з Позитивом і блогером Дімою Євтушенко. А Маша Єфросиніна і Оля Полякова – з Юрієм Горбуновим і Олександром Педаном. Ось це справжня битва титанів!

Що спільного між поетом Тарасом Шевченком та співаком Віталієм Козловським? Що вийде, якщо об'єднати черевики і шахову дошку? Чи є взагалі логіка в цих питаннях? Це і потрібно зрозуміти командам:

"Відповіді в чотирьох раундах можуть бути несподіваними, смішними і, на перший погляд, навіть абсурдними, – з посмішкою розповідає Максим Пастухов. - У фіналі зірок чекає змагання» логічний пінг-понг", в якому важлива швидкість відповідей і їх кількість. ДО РЕЧІ, інтрига шоу зберігається до самого кінця, адже один бал може стати вирішальним. Переможе команда, у якої їх буде більше. Вона і отримає приз"залізна логіка".

До речі, не всім зіркам вдасться забрати подарунок додому. Адже не кожному вистачить сил зрушити його з місця. До старту проекту Сергій самостійно пройшов всі завдання.

"Складність міряв по собі, - говорить ведучий Нового каналу. - Адже за моєю спиною достатня кількість зіграних інтелектуальних ігор. Свого часу я ставши кращим гравцем у лізі " Що? Де? Коли?"Тому вважаю, що підкований для роботи у такого штибу конкурсах. Деякі запитання довелося відсіяти або спростити. Впевнений, що глядачам Нового каналу шоу " Де логіка?» сподобається. Адже вони разом із зірками зможуть перевірити власні здібності та посмакувати свої інтелектуальні потуги й недолугість наших гравців (усміхається").

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, кум Притули розповів холостякам про подружнє життя.

Як повідомляв Знай. ua, майбутній "холостяк" сходив на перше побачення із зіркою.

Також Знай. ua писав, що Притула заглянув в українські ЗМІ і посивів.