Днями, 20 листопада, українській актрисі серіалу "перші ластівки" на Новому каналі Тає Щурук виповнилося 22 роки. І вона поділилася невідомими фактами про себе.

Читайте Знай в Google News!

У дитинстві Тая відвідувала всі можливі гуртки - від тхеквондо до бальних танців. Але особливо добре у неї виходило співати.

"Мало хто знає, але співати я правда вмію, - сміється актриса серіалу Нового каналу. - У дитинстві ходила на хор і займалася з педагогом з вокалу в школі мистецтв. До речі, вона навчила мене академічному вокалу - я вмію співати оперним голосом! Може, колись займуся співом всерйоз - у мене вже є одна пісня".

Тая Щурук, фото: Новий канал
Тая Щурук, фото: Новий канал

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зйомки - процес складний. А іноді-небезпечний. Про це Тая знає не з чуток.

"Коли знімався перший сезон" перших ластівок«, ми з колегою по серіалу Максимом Самчиком паралельно працювали над фільмом»Джура Королевич". Там в перші ж дні я отримала дві травми. Спочатку ми знімали сцену бою зі складним прийомом - я повинна була з розгону мечем "вирубати" одного з супротивників. Але хлопець, на якого я нападала, схоже, вирішив показати свої навички. Замість того, щоб просто впасти, коли я рубаю його мечем, він зробив сальто. У цей момент нахилилася вперед і отримала ногою в обличчя. У мене аж зірочки перед очима з'явилися, але не звертаючи на це уваги я продовжила зніматися і виконувати трюки. Деякий час на обличчі залишався слід Від підошви, але швидко зійшов, — розповіла актриса серіалу Нового каналу. - На другий день ми з Самчиком знімалися в сцені з мечами. Вчили зв'язку разом з каскадерами, довго готувалися, але на майданчику щось пішло не так. Під час зйомки одного з дублів Самчик замахнувся мечем за плече якраз в той момент, коли я обернулася, і зачепив кінчиком леза моє око. Він зачепив лінзу, вона вилетіла, але я продовжила грати. Ніхто навіть не помітив, що зі мною щось не так, за що я пізніше отримала респект від режисера. Після дубля ми з членами команди побачили, що у мене червоне запливе око. Лікар сказав, що лінза мене врятувала, інакше меч пройшовся б по сітківці. Ще сантиметр, І сталося б непоправне. На пам'ять у мене залишився невеликий шрам біля ока. Вже наступного дня ми з Максом поїхали на зйомки «перших ластівок». І як добре, що у Каті щасливою (персонаж Таї — - прим. ред.) була чубчик, якою мені змогли прикрити око".

Тая Щурук, фото: Новий канал
Тая Щурук, фото: Новий канал

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, актриса серіалу" перші ластівки " розповіла про містичний оберіг, ніколи не знімає на зйомках.

Як повідомляв Знай. ua, "Перша ластівка. Z", хто є хто в новому сезоні скандального серіалу

Також Знай. ua писав, що серіал "перші ластівки" отримав продовження, що приготували глядачам цього разу.