Як відомо, серіал "Перші ластівки" наробив галасу в Україні: підняті в ньому теми зачепили та вразили глядачів, а проморолики перемогли на фестивалі Ukrainian Design: The Very Best Of. Також "Перші ластівки" допомогли сотням підліткам — вони телефонували на гарячу лінію "Ла Страда-Україна" та відверто ділилися своїми проблемами. Про це стало відомо Знай.ua з власних джерел.

Сюжетне ноу-хау

У новому сезоні глядачі побачать нову історію з новими героями.

"Ми першими в Україні вирішили створити серіал-антологію. Для мене це ризик, тому що глядач буде чекати на нових героїв. До такого формату у нас поки не звикли, але до "Американської історії жахів" в свій час теж звикали, так що будемо потихеньку привчати глядача", - сказав сценарист і шоуранер серіалу Євген Тунік.

Перші ластівки

Улюблені актори у несподіваних амплуа

Хоча персонажі будуть нові, проте більшість ролей зіграють актори з першого сезону - Олександр Рудинський, Максим Девізоров, Максим Самчик, Олег Гоцуляк, Таїсія Щурук, Олександр Бегма, Вікторія Литвиненко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Кастинг це не скасувало. Нарівні з іншими акторами вони проходили відбір, всі були в рівних умовах. І ролі отримали ті, хто зміг на 100% вжитися в нові образи. Моїм головним завданням як продюсера було розглянути в акторі нові грані. Тому Саша Рудинський грає абсолютно нову для себе роль, а героїня Таї замість забитої дівчинки стала секс-бомбою. Ці несподівані перевтілення дуже здивують глядача!" - сказав Тунік.

Олександр Рудинський, Новий канал

Варто відзначити, що Рудинський відсвяткував свій день народження прямо на майданчику, і вважає старт зйомок одним з подарунків.

"Ми з хлопцями часто спілкуємося, ходимо на вистави один до одного, перетинаємося на пробах. І я в захваті від того, що знову опинилися на майданчику "Перших ластівок". Ми всі змінилися, стали розумнішими, мудрішими. Дуже кайфую, що знову будемо проводити разом багато часу та створювати щось надзвичайне!" - сказав Максим Девізоров.

Максим Девізоров, Новий канал

Нові обличчя

Також акторський склад поповнився молодими талантами. Глядачі побачать у другому сезоні Анастасію Пустовіт та Анастасію Рулу, а також Віталія Салія, Романа Ясиновського, Олену Стефанську.

Також у новому сезоні з'явиться легенда українського кіно.

Перші ластівки

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 27 липня глядачам покажуть новий турецький серіал "Жінка".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юрій Горбунов анонсував продовження серіалу "Великі Вуйки".

Також "Знай.ua" писав, що Юрій Горбунов показав кумедний кадр, на якому позує з Надією Мейхер.