Після виходу культового серіалу "Клон" Мурілу Бенісіу став найпопулярнішим актором Бразилії. Але з віком актор змінився не в кращу сторону, а постійні проблеми в особистому житті зробили йому репутацію серцеїда.

13 липня Бенісіу святкує 49 років. В честь цього пропонуємо згадати тернистий шлях до успіху зірки.

Ще в середині 90-х він познайомився з актрисою Алессандрою Негріні. У 1997 році на світ з'явився їхній син Антоніо. Але їхні стосунки це не врятувало: коли хлопчику було два роки, Бенісіу пішов з сім'ї заради Кароліни Ферраз.

Відносини з Кароліною були досить довгими, і шанувальники вже передчували майбутнє весілля, але в 2001 році Мурілу почав зніматися в серіалі "Клон", де познайомився зі своєю колегою Джованною Антонеллі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У підсумку через службовий роман Джованні довелося розлучитися з Рікарду Медіною. Закоханих всюди переслідували журналісти, а їхні спільні фотографії, то і справа з'являлися в пресі.

На тлі успіху "Клона" і гучного роману кар'єра закоханих пішла в гору. Мурілу і Джованну називали головною парою Бразилії.

У 2005 році Антонеллі народила сина, якого назвали П'єтро. Через постійні конфлікти актори розлучилися.

Через два роки Антонеллі вийшла заміж за італійського бізнесмена Роберто Локашио. Відразу після весілля Локашио запропонував дружині переїхати в США.

Мурілу був категорично проти переїзду сина в іншу країну. Тому колись найкрасивіша пара Бразилії почала судитися за опіку.

Актор зміг відстояти своє право виховувати П'єтро. Через ці розбірки шлюб Антонеллі розпався і їй ще довго довелося спілкуватися з Бенісіу з питань, пов'язаних з сином.

У той складний час кар'єра Бенісіу трохи забуксувала. Звичайно, він так само багато працював, але по-справжньому гучних проектів у зірки не було.

В 2019 році на екрани виходить серіал, який став знаковим для актора. Так, під час роботи над проектом він познайомився зі сценаристкою і своєю майбутньою музою Мануелою Діас. Спільний творчий процес так їх захопив, що вони почали зустрічатися.

Зміни торкнулися не тільки особистого життя, але й зовнішності Мурілу. Глядачі давно відзначають, що актор виглядає відверто погано для своїх 49 років. Він набрав вагу, посивів і перестав стежити за собою.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джованна Антонеллі подрумянила булочки в кокетливому купальнику.

Як повідомляв портал Знай.uа, 44-річна Жади з серіалу "Клон" довела, що час над нею не владний.

Також портал Знай.uа писав, що "дикий ангел" Орейро вразила молодим обличчям.