Джованна Антонеллі – бразильська актриса театру і кіно, співачка, телеведуча і продюсер. 44-річна красуня відома завдяки культовим фільмам, які завоювали любов телеглядачів по всьому світу, однак особливо зірка сподобалась шанувальникам у серіалах "Клон" і "Тропіканка".

Нещодавно знаменитість виставила на своєму Instagram-сторінці пікантне селфі, на якому позувала у відкритому купальнику неонового кольору.

За фотографією Джованна зазначила, що встигла погрітися на сонечку в домашньому офісі, і побажала всім здорового тижня.

Варто відзначити, що незважаючи на свій вік, актриса у відмінній спортивній формі – худенька і струнка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Фани в захваті від нового фото Антонеллі, її засипають компліментами в коментарях до фото. Багато користувачів соцмережі відзначили, що зірка виглядає дуже молодо.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Як повідомляв портал Знай.uа, Жаді з "Клона" виставила трепетне фото, показавши, як відпочиває в затишній спальні, лежачи на ліжку з однією зі своїх дочок-близнючок.

Також портал Знай.uа писав, що Джованна Антонеллі різко помолодшала – та сама Жаді. Актриса з'явилася в спокусливому світлому вбранні, який, втім, не видно повністю.