Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик показала своє взуття, станцювала в різних парах на відео в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

На кадрах в соціальній мережі Ребрик продемонструвала кілька пар осіннього взуття і запропонувала шанувальникам вибрати ту, яка понрмаится їм найбільше.

"1,2,3,4,5? Який варіант обрали б ви? # настилі", - пише Ребрик.

Серед варіантів були черевики на шнурівці бежевого і чорного кольорів, чобітки на маленькому каблучку, ідеальні для жіночного образу, зручні утеплені макасіни і зухвалі лаковані півчобітки на високих підборах.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Шанувальники в основному писали номери взуття, яка сподобалася їм найбільше, але деякі навіть на такому короткому відео відзначили красу телеведучої Ребрик і висловили думку, що взуття повинна бути в першу чергу зручною і практичною, щоб безпечно ходити по слизьких тротуарах.

"Все", "всі варіанти прекрасні", "2,3,4 в моєму стилі", "Щоб було тепло, зручно , практично, щоб по слиз тротуарів безпечно ходити", " потрібно все брати 😉. Нам жінкам різні потрібні", "Дуже гарна щаслива модна стильна лілія ребрі", "Білі бодінки", " Все, дуже красиві😚", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, запальна Лілія Ребрик з розгону влетіла і розклалася в повітряному шпагаті.

Як повідомляв Знай. ua, Лілія Ребрик навчила доньку рухам, які сподобаються чоловікам.

Також Знай. ua писав, що ведуча Лілія Ребрик здивувала натуральною красою, без гриму тільки краще.