Олег Собчук-український рок-музикант і фронтмен гурту "СКАЙ". Крім того, він член Спілки авторів України.
Зараз Собчук разом зі своєю дружиною Марією дали невелике інтерв'ю Катерині Осадчій в ефірі телепередачі "Світське життя".
Читайте Знай в Google News!
Йому зовсім недавно, 17 жовтня 2020 року, виповнилося 40 років. Зараз вони розповіли про те, як відсвяткували ювілей і що музикант отримав в подарунок від близьких людей. А також Олег поділився, чи відчуває криза середнього віку.
"Ми посиділи ввечері в сімейному колі. Я подарувала йому музичний барабан, на якому можна грати і медитувати. Він дуже смішно називається - "Глюкофон", — розповіла його дружина, тоді як Собчук заявив, що йому також подарували найсмішніший торт в житті - шоколадно-шоколадний з горіхами.
Марія додала, що її чоловік зараз захоплюється медитацією, тому такі звуки можуть йому допомогти. Виконавець же заявив, що запише цілий альбом і так його і назве "Глюкофон".

На питання Осадчої про те, чи відчуває він кризу середнього віку, він відповів: "У 40 все тільки починається, на собі перевірено. Прекрасний вік і досвід. Я дивлюся в дзеркало і не вірю. Ну тридцять, це максимум".
Ведуча нагадала, що нещодавно Олег Собчук пробіг марафон. Вона запитала, чи є це новим захопленням у житті, бо марафонцем його не пам'ятають. "Два місяці тому я не планував це робити. Я вже бігав напівмарафон і думаю, на цьому і зупинюся. Але гештальт зробить те, що я в принципі і зробив", - підсумував рок-музикант і заявив, що останнім часом алкоголь не вживає

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ані Лорак втислася у весільну сукню, але наречений так і не з'явився.

Як повідомляв "Знай.ua", екс-дружина Остапчука Войченко вперше представила свою версію розлучення: "Я побачила докази"

Знай.ua писав, кулінари-аматори на "МастерШеф" ідеально нарізали овочі на повітряних кульках: хто покинув проект у 12-му випуску.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще