Канадський актор і модель Тревіс Делорьє здобув славу в інтернеті не лише своїм накачаним татуйованим тілом і деякою схожістю з Крісом Хемсвортом, але й любов'ю до свого кота.

Читайте Знай в Google News!

На цей раз він опублікував сексуальні танці з улюбленцем, на яких можна побачити, як красунчик шепоче на вухо своєму улюбленцю.

Відповідне коротке відео він виклав на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На записі можна побачити, як "пляжний хлопчик" (саме так себе називає сам Тревіс) танцює з оголеним торсом, що дозволяє йому як слід продемонструвати численні татуювання. На чоловікові сині джинси, а руках його улюблений рудий котик Джейкоб.

"Джейкобу подобається, коли я шепочу йому на вухо… ні", — підписав відео сам манекенник.

Й справді, хоча кіт досить спокійно переносить ці танці, його мордочка однозначне передає факт його незадоволення процесом.

Кіт Джейкоб встиг відіграти важливу роль у просуванні Тревіса. Ще кілька років назад чоловік здобув славу завдяки фізичним вправам, у яких він замість гантелей використовував пухнастика. Ну і, авжеж, свою роль відіграли й рельєфні м'язи чоловіка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка польських "50 відтінків сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиною.