Відома українська танцівниця, учасниця і хореограф проекту "Танці з зірками", яка 10 років тому в парі з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським перемогла в танцювальний шоу.

Красуня і молода мама активний користувач Instagram, де часто радує численних шанувальників яскравими фото і Відео зі свого життя. Так, цього разу зірка показала в соцмережі миле фото з сином, а в підписі до нього розповіла про те, як дитина будите е вранці.

Читайте Знай в Google News!

"Ось уже 2 тижні син щоранку будить мене о 6:30 ранку з криком "Мамо, вставай!". Потім він залазить мені на голову і весело б'є ніжками по обличчю до тих пір, поки я дійсно не встану. Ось такий У мене наполегливий мужичок росте. А я кожен раз в цей час думаю: "Нічого, я відіграюся, коли ти в школу підеш". З днем сина! Нехай всі будуть здорові і всього домагаються!",- написала Шоптенко у підписі до кадру. Фанати зворушилися милому знімку мами з сином, її засипають компліментами і захопленими коментарями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, український хореограф Олена Шоптенко зізналася, яка жіноча вада заважає їй жити.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що легенда "Танців з зірками" Шоптенко розкрила секрети успіху.

Також портал "Знай.ua" писав, що Олена Шоптенко оголила груди в глибокому декольте поруч з ексчоловіком.