Ексзірка ВіаГри Надія Мейхер та партнер по танцях Кирило Васюк на "Танцях з зірками" на 1+1 станцювали у феєричному півфіналі в неділю, 22 листопада.

Читайте Знай в Google News!

Мейхер у своєму Іnstagram закликала українців бути розсудливими і правильно віддавати свої голоси за пари на паркеті.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Вже цієї неділі півфінал 💪 Звичайно, як для людини, якій далекоооо за 30 , а якщо бути точніше 38,5😉, мамі трьох дітей, для мене, і знаю, що для багатьох з Вас я перемагала щонеділі...💪 💃 🏻 За що шалено вдячна... І нескінченно радію, що багато хто з Вас розсудливі, і усвідомлюють, наскільки це не легко... ❤️❤️❤️❤️ Спасибі!!!! Люблю Вас!!!", - написала знаменитість.

Варто нагадати, що Надія Мейхер в сімейний вечір станцювала фолк разом з дочками Анею і Машею, які вперше з'явилися на телебаченні. Надія зізналася, що довгий час оберігала дітей від уваги ЗМІ, але її доньки мріяли станцювати на шоу "Танці з зірками", тому тільки заради них вона зважилася показати їх всій країні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Могилевська стала клоуном для друзів Зеленського, чим епатувала артистка цього разу.

Як повідомляв Знай. ua, сімейний ефір на "Танцях з зірками" вижене на паркет дочок Мейхер, синів Дімопулос і дружину Танчинця.

Також Знай. ua писав, що зіркові мами Тарабарова і Alyosha поділилися секретами пологів у розпал пандемії.