Вікторія Ткач, дружина коміка Юрія Ткача, не може дочекатися закінчення цього року. Схоже, як і мільйонам людей по всьому світу, Вікторії цей рік приніс більше клопотів і нервів, аніж спокою і щастя.

Читайте Знай в Google News!

Жінка поділилася світлиною на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

Дружина гумориста виклала світлину з вечірки. На ній вона у спідниці і сорочці, з сумочкою через плече підстрибнула. Внаслідок стрибка її волосся, зібране у хвіст, зробило кульбіт. Вікторія підписала це фото так: “Як тільки завершиться 2020 рік, відчуваю яяяяяяяк затанцюю” і додала хештеги #трындец а не #год. Підписники жінки повністю зрозуміли стан Віки і активно підтримували її ідею станцювати "на кістках" 2020 року.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У родини Ткачів не лише рік був стресовим, але й день: їхня такса загубилася. Шукали її завдяки звертанню до підписників. Згодом пса знайшли, такса сама захотіла бути знайденою. За словами Ткачів, такса прийшла дуже виснажена, відразу дуже багато поїла, попила водички і лягла спати. Загубити свою родину - справді великий стрес для усіх, для тварин також.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Квартал 95" видав, як небезпечно розважався в дитинстві: "Дядько по голові дав". Катерина Осадча взяла У Юрія і його дружини невелике інтерв'ю, запропонувавши розповісти шоумену про його дитинство і теплі спогади з 80-х.

Як повідомляв "Знай.ua", після гучної п'янки можна і себе в "ящику" побачити: "Квартал 95" змусив українців сміятися до сліз.

Знай.ua писав, Юрій Ткач з "Квартал 95" перетворився на містера Грушу, снігопад вплинув: "Схрестили з Кошовим".