Українська телеведуча Лідія Таран підхопила респіраторну інфекцію: хоча нею виявилася ангіна, а не коронавірусна хвороба COVID-19, жінка все одно самоізолювалася і трохи занудьгувала на карантині.

Читайте Знай в Google News!

Про це зірка блакитних екранів написала на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Таран розмістила незвичайні фото зі своєю донькою: на головах обох можна помітити невеличкі гарбузики, а також вони одягнені в однакові пухнасті піжами.

Лідія Таран з донькою, фото "Інстаграм"
Лідія Таран з донькою, фото "Інстаграм"

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"- Вась! Мені здається, чи в мене гарбуз на голові? 🎃

- Так, мам, і в мене, здається , теж!

- Ну що, спортом ми позаймались, що тепер будемо дивитись? Другий тиждень карантину. Позначаю в календарі як найповільніший день року 😌 Навіть камера увімкнула сплячий режим, коли ми знімали, як ріжемо вітамінний салат... не помітила руху в кадрі🤧 Хелп пліз! серіали, книги, ігри на двох? (З м‘ячем не пропонувати ☺️) Що знаєте? Пишіть у коменти! Бо нам ще сидіти і сидіти 🧘‍♂️", — написала у цій публікації Лідія.

Підписники знаменитості порадили у коментарях до посту родині низку фільмів, серіалів і цікавих занять, таких як, наприклад, складання величезних пазлів або розмальовка картин за номерами.

Більше про своє захворювання Таран написала декількома днями раніше.

"Я вже було повірила, що це 👑 (коронавірусна хвороба COVID-19), а виявилась - ангіна 🙅‍♀️ А кого тепер налякаєш банальною ангіною? Навіть саму себе навряд чи 😜 Але по факту сиджу ізольована", — розповіла ведуча.

Варто зазначити, що з ангіною не варто бути легковажним і все ж необхідно звертатися за медичною допомогою, оскільки ця хвороба відносно часто призводить до ускладнень. Зазвичай це бактеріальна інфекція, яку необхідно лікувати правильно підібраними антибіотиками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, телеведуча Лідія Таран заговорила про перше кохання, і це не Хливнюк.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лідія Таран повернулася від Трампа і сполошила українців.

Також портал "Знай.ua" писав, що Мосейчук і Мазур – одні з найвпливовіших жінок в Україні.