Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вразила численних шанувальників різкою зміною іміджу, з'явившись на 13 тижні, півфіналі шоу "Танці з зірками" в якості запрошеного члена журі і сидячи за столом з іншими суддями - Катериною Кухар, Владом Ямою і Григорієм Чапкісом. Так, артистка, за її словами, "взяла" з кожного члена журі тільки найкраще - вбрання "Чорного лебедя" і балетну пачку Катерини Кухар, "танцювальний досвід і невелику пенсію" Григорія Миколайовича і... блискучу лисину Влада Ями.

На щастя для численних шанувальників красуні, відсутність волосся на голові блондинки було всього лише перукою, а розкішна зачіска Лесі все ще залишилася при ній.

"Чого не зробиш, заради публіки, заради вас!
В такий то час...

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Посміхнулися вчора на @tanci1plus1 ??😍"

Фолловери не пройшли повз: "дзвонив продюсер Форсажу, тебе затвердили, замість Він Дизеля! 😻 ", "Леся Ти вогонь🔥 🔥 🔥 🔥", " прима Лебединого озера!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️", "Навіть Влад Яма позаздрив такий лисині😂 🔥", "несподівана лисина підірвала паркет. Слів немає😂 😂 😂", " як завжди крута і позитивна😘", " що реально?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".