Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не тільки своєю діяльністю, а й шаленою любов'ю до лазні і шпагатів, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

А цього разу зірка показала публіці нове фото, на якому позує в черговому шпагаті. Зараз Настя відпочиває на Мальдівах, і не втомлюється публікувати в соцмережі свої фото в бікіні, демонструючи можливості своїх ніг.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу балерина показала чергове фото зі свого розкішного відпочинку. Перед камерою вона з'явилася, сидячи в шпагаті на перилах пірсу біля самої води. На ній яскравий купальник-бікіні, який ледь прикриває геніталії, волосся балерини вологі і зачесане назад, а на обличчі немає макіяжу, вона уважно дивиться в камеру. У підписі до фотографії Волочкова написала: "Тільки не намагайтеся повторити цей мій досвід. Тому що є небезпека не просто не забратися на поручні водної Мальдівської вілли або яхти, а й впасти у воду".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.