Анастасія Покрищук – відома українська блогерка, яка є героїнею четвертого сезону реаліті-шоу під назвою" Від пацанки до панянки", яке виходить на"Новому каналі". Вона популярна завдяки своїй епатажній і яскравій зовнішності, яку отримала шляхом декількох пластичних операцій. Настя популярна в мережі під ніком Just Queen, вона часто публікує в Instagram фото і відео, а ще відповідає на питання фоловерів.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу блогерка виклала в сторіс знімок, на якому видно її величезний силіконовий бюст, а також відповіла на питання. У кадрі дівчина з'явилася у відвертій чорній майці, яка ледь утримує груди. Також видно часто її обличчя з величезними вилицями, які вона "наростила" у хірурга. Виявилося, що хтось із фоловерів запитав: "За скільки ти зробила груди? І які імпланти (фірма)?". На це Настя відповіла: "3300 євро, але зараз знижка і коштує вже 3000. Імплант mentor, 425 сс.".

Анастасія Покрищук, скрін з сторіс
Анастасія Покрищук, скрін з сторіс

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, найбільш перероблена з "Пацанок" дала пораду всім закоханим дівчатам.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що найбільш перероблена з "Пацанок" вразила своїм декольте з "натуральними" таке і не снилося.

Також портал "Знай.иа" писав, що найбільш перероблена учасниця "Пацанок" підсіла на ризикову авантюру.