Анастасія Покрищук була однією з найколоритніших учасниць четвертого сезону популярного реаліті "Від пацанки до панянки". Її особливість в тому, що вона перенесла величезну кількість пластичних операцій.

Читайте Знай в Google News!

Настя збільшувала груди, зменшувала підборіддя, і навіть збільшувала вилиці, чим шокувала користувачів українського сегмента Instagram. Настя продовжує експериментувати і долучила до цієї справи своїх підписників.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії в мережі Instagram.

Публікація Анастасії Покрищук, скріншот: Instagram
Публікація Анастасії Покрищук, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ви любите мені радити шось. Так що давайте вирішимо якого кольору пасма мені ще всунути в бошку?)", - пише Анастасія Покрищук.

Варто зазначити, що публікація Насті буквально за кілька годин зібрала понад 12 тисяч лайків і десятки пропозицій від підписників. Ось, що пропонують зробити Насті її фанати: "Краще однотонний яскраво-рожевий колір залишити"; "Темно-сині буде вогонь"; "Помаранчевий"; "Чорний".

Коментарі до публікації, скріншот: YouTube
Коментарі до публікації, скріншот: YouTube

Коментарі до публікації, скріншот: YouTube
Коментарі до публікації, скріншот: YouTube

Також нагадаємо нашим читачам, що незважаючи на експерименти із зовнішністю, у Насті все добре в особистому житті. У перших числах жовтня вона опублікувала фотографію, на якій зустрічає хлопця з лікарні. На фото Анастасія та її бойфренд знаходяться біля лікарні. Настя зустріла чоловіка, який лікував у лікарні перелом ноги. Поки він ще ходить на милицях, але це не заважає парі радіти життю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, найбільш перероблена учасниця "Пацанок" накинулася на чоловіка в гіпсі.

Як повідомляв Знай.uа, найбільш перероблена з "Пацанок" показала круглий животик:"як би не обригати".

Знай.uа писав, найбільш перероблена з "Пацанок" показала круглий животик: "Як би не обригати".