У культового актора Армена Джигарханяна, який помер 14 листопада, можуть, ймовірно, незабаром з'явитися інші спадкоємці першої черги, крім його дружини Тетяни Власової і пасинка Степана Джигарханяна.

Читайте Знай в Google News!

Як пише видання "Дні.ру", з такою сенсаційною заявою виступила світська левиця - акторка і співачка Олена Кравець.

"У нас на Рубльовці є елітний центр планування сім'ї - каже світська левиця. - Так от, пліткують, що Армен Джигарханян нібито приїжджав туди і заморожував свої сперматозоїди. У самій клініці мені це не підтвердили, пославшись на медичну таємницю, але чутки у нас такі ходять".

Армен Джигарханян, фото: кадр з відео
Армен Джигарханян, фото: кадр з відео

Кріоконсервація сперми – спеціальний метод збереження чоловічого біологічного матеріалу, тобто сперматозоїдів. Заморожується сперма методом миттєвої заморозки – вітрифікації.

У рідкому азоті при температурі - 196 градусів, коли зупиняються всі біохімічні процеси, законсервовані сперматозоїди можуть зберігатися практично необмежений час. Рік зберігання генетичного матеріалу коштує приблизно 12 тисяч рублів - близько 4500 гривень. Завдяки цій сучасній методиці батьками можна стати практично в будь-якому віці і навіть після смерті.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Джигарханяна провели в останню путь: поховають поруч з легендами мистецтва.

Як повідомляв Знай.uа, названо єдиного спадкоємця статків Джигарханяна: дружині не дісталося нічого

Знай.uа писав, помер Джигарханян: розлучення, зради, театральні інтриги покійного актора.