Учасників шоу "Холостячка" вивезли до лісу, щоб перевірити, наскільки вони справжні чоловіки. Українців закликали до дискусії, яким повинен бути справжній чоловік.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації в мережі Instagram на стоірінці holostyakstb.

"В нас тут питаннячко до вас з'явилося, шановні: хто такий "справжній мужик"? І як це - "несправжній мужик"?", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

На цей раз головна холостячка країни Ксенія Мішина запропонувала пожити тиждень у лісі і в екстремальних умовах перевірити, на що здатні чоловіки.

Холостячка, фото: скріншот з youtube
Холостячка, фото: скріншот з youtube

Дехто із красунчиків - Євген Ковтуненко, Олексій Тригубенко і Олександр Еллерт змогли у диких умовах влаштувати для дівчини незабутні побачення, а Еллерт навіть умудрився на перший поцілунок на проекті.

Але й були такі, кого покусав кліщ і порізав палець, тай знервувався на камеру - Андрій Рибак. Учасник не шкодував матів, не дуже красунчику сподобалось жити в палатці і спати на дошках - ні в душ сходити, ні телевізор не подивитись.

Українці із задоволенням прокоментували уривок відео із шоу "Холостячка": "Ему уже давно пора было бы домой к маме", "Все мужчины кроме геев 😂😂😂 " не подделка".

Також варто нагадати нашим читачам, що 20 листопада, на телеканалі СТБ відбувся п'ятий випуск шоу під назвою "Холостячка . 31-річна Ксенія продовжує будувати стосунки з чоловіками, які завойовували її симпатію протягом декількох тижнів.

До слова, Ксенія Мішина анонсувала ще один тиждень на природі. Але на цей раз вони вирушають на Західну Україну. Дехто із хлопців сприйняв це негативно, а були й ті, які зраділи.

Олександр Еллерт натхненний після побачення і поцілунків з Ксенією зрадів і потер руками, додавши, що обожн.є закарпатський банош з бринзою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, наречений холостячки Мішиної притягнув на побачення колишню з сином: "Це нормально?".

Як повідомляв Знай.uа, учасники "Холостячки" нерадісно зустріли в будинку нового чоловіка: "Знайшовся батько Платона".

Знай.uа писав, учасники "Холостячки" несподівано відреагували на глядачів: "Коли почитали коментарі...".