Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, на якому позував в образі фокусника, примірявши і циліндр, і блискучий чорний піджак, прикрашений паєтками. Так, артист вийшов на сцену проекту "Квартал 95", щоб щабавно пожартувати над чоловіком Насті Каменських, виконавцем Потапом і групою MOZGI.

Справа в тому, що буквально місяць тому артисти створили спільний трек і кліп разом з хлопцями-блогерами з "Magic Five", що спеціалізуються на різних фокусах. У кліпі "Покажу тобі Magic" зірки виконували різні трюки і фокуси, а також пропонували шанувальникам показати свої "магічні здібності" в челленджі TikTok. Юрій Ткач теж не пройшов повз челленджу і запропонував Потапу загадати карту, а потім сховав її в колоді. Несподівано для глядачів, у Ткача вийшло відкадати карту лише з сьомого разу, що виглядало дуже комічно.

Це магія, дєтка))) Зможете повторити?

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "повторити буде не просто😂👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🤪", "Я такий же фокусник😂 😂 👍", " агонь!!!!👍 👍 👍 👍 👍 👍 😍 Юра, ви-найкращий!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "😂😂😂😂😂 ну це просто......👍 🏻 🤣 ", "Це був шедевр) дивилися)👏 😂".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше