Популярна українська співачка і ведуча прямих ефірів "Танців з зірками" Тіна Кароль часто радує фанатів яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу зіркова красуня показала в соцмережі палкі кадри з нової фотосесії, на яких її можна побачити в дивовижному і спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на нових фото Тіна відображена на сліпучому білому тлі. Перед камерою вона з'явилася в сексапільній чорній сукні оригінального фасону, яка підкреслила її витончену фігуру, а на її руках можна побачити цікаві шкіряні рукавички чорного кольору, які майже досягають плечей. Її волосся зібране у високий тугий хвіст, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фотографій Кароль написала: "#fashionkiller 🪓 @monotofficial dress @to_be_accessories gloves Fabulous ph @karginaki #tinakarol #тінакароль". Фанати в захваті від нової фотосесії співачки, її завалюються компліментами в коментарях до фото, багато відзначили, що тіні дуже до лиця такий незвичайний наряд.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.