Дочка актриси Кварталу 95 Олени Кравець 17-річна Марія – активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими публікаціями зі свого життя. Нещодавно у своєму мікроблозі юна красуня показала миле фото, на якому її можна побачити в забавному образі.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку, який Маша виклала в сторіс, можна помітити, що вона змінила колір волосся. З милою шатенки з русявим волоссям вона перетворилася в пекучу брюнетку зі стрижкою каре. На новому фото видно, що дівчина утеплилася на холодний Листопад – на ній світле затишне пальто на блискавці, а навколо шиї закутаний яскравий червоний шарф. Варто зауважити, що цьому шарфу Маша сховала ще й обличчя, так що він у неї грає ще й роль захисної маски. Вона тільки з серйозним виглядом дивиться в камеру телефону, на який себе знімає. Маша ніяк не підписала своє фото в сторіс, а також не залишила геолокацію.

Маша Кравець, скрін з сторіс
Маша Кравець, скрін з сторіс

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, Олена Кравець відверто зізналася, чому її дочка з'їхала від батьків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець із "Квартал 95" вперше показала своїх близнюків.

Також портал "Знай.uа" писав, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" розбурхала свіжими фото.