Вдова Армена Джигарханяна Тетяна Власова, прощаючись з померлим чоловіком, поклала в домовину невеличкий пакунок.

Читайте Знай в Google News!

Остання і найвірніша дружина російського актора Армена Джигарханяна перед його смертю почула від нього несподіване зізнання. Актор зателефонував їй по відеозв'язку з лікарні й сказав: "Я тебе дуже кохаю". На наступний день він помер.

А на похоронах Джигарханяна Тетяна Власова довго ридала біля його домовини. Про це пишуть російські ЗМІ.

Вдова актора, щоб попрощатися без сторонніх очей і камер, підійшла до труни перед початком траурної церемонії в театрі, яким керував Джигарханян. За словами очевидців, Власова довго ридала, гладила чоловіка по лобі, щось шепотіла, а потім поклала в домовину невеличкий пакунок.

Що саме поклала Тетяна Власова в останню дорогу Армену Джигарханяну розгледіти присутнім не вдалося. Ймовірно, щось дуже особисте, пам'ятне і дороге їм обом.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Похорон Армена Джигарханяна, фото: кадр з відео
Похорон Армена Джигарханяна, фото: кадр з відео

Зазначимо, що з Тетяною Власовою Армен Джигарханян разом з 1967 року. За цей час вони пережили багато радості і горя - смерть доньки актора від першого шлюбу, переїзд Тетяни Сергіївни на ПМП в США, розлучення через молоду і хитру піаністку.

Та незадовго до смерті Джигарханян і Власова знову стали чоловіком і дружиною. Саме з нею знаменитий актор прожив вої останні дні.

Армен Джигарханян та Тетяна Власова, фото з вільних джерел
Армен Джигарханян та Тетяна Власова, фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, син Джигарханяна пропустив похорон, але приїхав на могилу батька

Як повідомляв портал Знай.ua, Джигарханяна провели в останню путь

Також Знай.ua писав, названо єдиного спадкоємця статків Джигарханяна