Український музикант, актор, автор пісень, а також учасник колективу "5'nizza" і тренер шоу "Голос країни" Сергій Бабкін часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно артист розмістив у соцмережі пост про те, що для нього означає бути справжнім чоловіком.

"Все життя, ми, чоловіки, хлопчики, чуємо відгомони кинутих колись викликів: вести себе потрібно так, як це личить чоловікові (а хто вирішив як саме личить – незрозуміло), а будь-яке відхилення від "норми" супроводжується засудженням. Наприклад, коли дівчинка починає цікавитися футболом, це не дуже турбує її батьків, адже дитина просто тягнеться до того, що цікаво. Яке ж обурення батьків хлопчика, який раптом проявив зацікавленість до яскравих, зухвалих, або навіть жіночних елементів одягу або захопився мистецтвом макіяжу", - пише Сергій.

Бабкін також зазначив, що "криза маскулінності" в дорослому віці стає причиною алкоголізму, кризи батьківства та інших проблем.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Саме тому я приєднуюся до проекту харківського "Центру гендерної культури", який реалізується за підтримки ЄС", - додав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Сергій Бабкін втратив кров перед концертом: "Ми в це життя приходимо не тільки брати".

Як повідомляв портал Знай.uа, нещодавно Бабкін показав миле фото зі своєю дружиною Сніжаною.

Також портал Знай.uа писав, як Сергій Бабкін перевтілився в Приму без голови.