Дружина відомого українського хореографа Влада Ями Ліліана часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Так, нещодавно зіркова красуня показала в соцмережі яскраве фото своїх пригод з чоловіком в жаркій пустелі. Нещодавно пара відпочивала в Австралії і наважилася на гарячу фотосесію на тлі вічних пісків. Ліліана показала в мережі чергове фото з тієї зйомки, на якому вона позує в компанії коханого чоловіка. А в підписі до фотографії дівчина розповіла про те, як побудувати ідеальну сім'ю.

Читайте Знай в Google News!

"Відносини, які ми створили за 13 років, є нашим головним проектом, над яким працювали і ще будемо з радістю працювати. Бували різні моменти, але я точно знаю – щоб мати щасливі стосунки, потрібно бути максимально щирими один перед одним. Поважати і приймати вибір один одного. Завжди говорити і домовлятися. Моя головна мотивація і сила – моя Сім'я. Це мої аксіоми, які допомагають створювати відносини, які ми маємо. А ще обожнюю тут писати українською. Скажіть в коментарях, як вам більше подобається? Або писати іноді українською, Як я і роблю?",- написала Ліліана в підписі до фотографії.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма з красунею-дружиною відсвяткували "чавунне" весілля, справжня романтична казка.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма розкрив, як дружина йому догоджає вдома.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма показав гарячі фото з красунею-дружиною.