Популярний український танцюрист, гуморист і шоумен Влад Яма, який знову сидів у журі шоу "Танці з зірками", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу артист поділився інтимним кадром з красивій фотосесії з дружиною Ліліаною.

Як видно, на чорному-білому фото пара гарно позує фотографу. Влад надів джинси і білу сорочку, яку вирішив не застібати, трохи засвітивши ідеальний прес. А Ліліана стоїть ззаду і пригортається до чоловіка. На ній просте біле плаття-сорочка, а довге волосся розпущене і спадає на плечі. Шанувальники в захваті від нової публікації танцюриста, користувачі захоплюються цією парою і засипають компліментами.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.