Популярна українська співачка і світська діва Оля Полякова, яка нещодавно оскандалилася карантинним концертом у Харкові, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала фанатам миле фото з колегою по сцені Дзідзьо, на якому її просто не впізнати. Схоже, зірка вирішила поекспериментувати із зовнішністю і приміряла незвичайний образ.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, знімок зробив Дзідзьо, перед камерою вони з Олею з'явилися, мабуть, в студії шоу "Маскарад". На ефір Полякова прийшла в дивовижному образі – на ній небесно-блакитний наряд і кумедна капелюшок. На знімку у неї вогненно-руде волосся і блакитні лінзи в очах, а на обличчі акуратний макіяж. Дзідзьо теж ошатний – на ньому чорна сорочка з хитромудрим візерунком, поверх якої він накинув яскравий помаранчевий піджак, а свій образ доповнив темним капелюхом з декоративним пір'ям. У підписі до фотографії Полякова написала: "Починаємо!". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засинаючи її і Дзідзьо компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Оля Полякова лише в халатику показала українцям свої "соцсіті".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Полякова навчила українок робити манікюр за 5 хвилин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова відверто розповіла про хворобу старшої дочки.