Відомий російський актор Павло Прилучний розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram знімок з розбитим обличчям і розповів про свій стан після побиття.

Читайте Знай в Google News!

За словами артиста, зараз він відновлюється після операції. Найближчим часом Павло планує повернутися до нормального життя.

"Наскільки я поки зрозумів зі ЗМІ, я побився за бабусю в гей-клубі, щоб продати цю історію комусь з ТБ, і ще там щось було... Ця версія безумовно набагато цікавіша за правду, тому пропоную поки зупинитися на ній - принаймні, всі посміємося. А реальні деталі події віддамо правоохоронним органам для роботи - там вони більше знадобляться. Я б хотів висловити величезну подяку всім лікарям і професійним фахівцям, які мені зараз допомагають, без вас би я не впорався. Також дякую всім іншим фахівцям: екстрасенсам, тарологам, травматологам-коментаторам - приємно усвідомлювати, що я абсолютно правильно в вас не вірю. Окреме велике дякую моїм шанувальникам - хлопці, ви небайдужі, тактовні і зворушливі, правда", - написав Прилучний.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 23 листопада зірка серіалу "Мажор" дістався сам в одну з клінік Москви. У Прилучного діагностували перелом лицьового скелета, садна та забої голови.

Як повідомляв портал Знай.uа, Павло Прилучний переїхав до нового будинку з "татусевою донькою".

Також портал Знай.uа писав, що розлучений Прилучний загуляв з другою "татусевою донькою".