Популярна українська співачка і світська діва Оля Полякова, яка нещодавно оскандалилася карантинним концертом у Харкові, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!
За словами зірки, кожна жінка випромінює те, що відчуває. І люблячі себе жінки ніколи не будуть називати когось товстою, тупою, старою, дурною. Бо те, що жінка висловлює, це її нутро, це її стан.

"Мені буде пізно в такій позі сидіти, коли я лежатиму в гробу, бо там треба рівненько лежати. Тому поки в ящик не зіграла, мені ще все можна. Ми продукуємо те, що в нас всередині - та, яка не вважає себе старою і все чудово - або нічого не пише, або сама робить такі фотки", - заявила Полякова.

Що означає та ти стара, тобі вже пізно? Це ж жінка так відчуває - вона говорить сама про себе, що їй вже пізно. Так думати не можна!

Оля Полякова записала відео, в якому назвала українських жінок головними популяризаторами сексизму та ейджизму.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Жінки в нашій країні ненавидять одна одну. Під моїм останнім постом у Facebook стільки жовчі, стільки заздрості, злості, я б навіть сказала. Виходить, що жінки у нас жеруть жінок. Жінки розвивають і популяризують сексизм, ейджизм, ненавидять чужу молодість і красу. Так же не можна! Ми ж з вами жінки. Підтримуймо одна одну. Припиніть топити одна одну", – звернулася до підписників Полякова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Полякова пообіцяла знятися без трусів, але дещо попросила взамін: "Просто на секунду..."

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Полякова навчила українок робити манікюр за 5 хвилин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова відверто розповіла про хворобу старшої дочки.