Шоу "Холостячка" щоп’ятниці збирає біля екранів телевізорів мільйони українок. За серце Ксенії Мішиної боряться декілька чоловіків одночасно.

Читайте Знай в Google News!

Ведучий шоу Григорій Решетник обійняв Тіну Кароль і запропонував українцям її на роль холостячки у другому сезоні шоу. Про це стало відомо завдяки новій публікації в мережі Instagram.

""Холостячка" 2 сезон 🌹 Неймовірна Тіна Кароль 🔥 Хто за? Що скажете? ", - йдеться у повідомленні.

Решетник і Кароль // www.instagram.com/tina_karol/
Решетник і Кароль // www.instagram.com/tina_karol/

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Українці із задоволенням прокоментували пропозицію ведучого шоу "Холостячка": "А как же Дан Балан(или как его зовут)?Вообще у меня сложилось впечатление ,что участники Холостячки, вовсе не ради холостячки в проекте участвуют, а для самопиара👍", "
Что по Балану?", "Це вже їй потрібно буде підбирати партнерів її рівня)", "Никто. Никто не думает , что Тина уже занята ? Неудачная шутейка вовсе", "Обожнюю Тіну😌".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Також варто нагадати нашим читачам, що 20 листопада, на телеканалі СТБ відбувся п'ятий випуск шоу під назвою "Холостячка . 31-річна Ксенія продовжує будувати стосунки з чоловіками, які завойовували її симпатію протягом декількох тижнів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, холостячка Мішина вивезла претендентів на своє серце до лісу: перевірити, хто з них "мужик".

Як повідомляв Знай.uа, учасники "Холостячки" нерадісно зустріли в будинку нового чоловіка: "Знайшовся батько Платона".

Знай.uа писав, учасники "Холостячки" несподівано відреагували на глядачів: "Коли почитали коментарі...".