Колишня дружина Олександра Пономарьова, українська продюсерка Олена Мозгова поділилась з українцями спеціями власного життя.

Читайте Знай в Google News!

Олена Мозгова розповіла у своєму Іnstagram про людей, які викликають кардинально різні почуття. Також Мозгова порівняла людей зі спеціями - одних спробуєш і все життя уникаєш, а без інших жити не можеш.

"Люди, як спеції. Одних спробувавши, уникаєш все життя, а без інших навпаки неможливо обходитися, бо все стає прісним. 😍 ", - поділилася вона. Олена Мозгова

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Рецепт Мозгової // www.instagram.com/mozgovaolena/
Рецепт Мозгової // www.instagram.com/mozgovaolena/

У програмі "Зірковий шлях" прозвучала версія, що Мозгова зрадила Пономарьову. Адже ходили чутки, що у Олени Мозгової був роман з колишнім цивільним чоловіком і продюсером співачки Гайтани – Едуардом Климом. Тому Олександру Пономарьову безпосередньо поставили питання про цю людину.

"Тому що вона була в нього закохана" - відповів Пономарьов і додав на рахунок того, чи зраджувала йому дружина з продюсером, - Я не знаю, я свічку не тримав. Але мені цього було достатньо".

Той непростий період співак дуже важко переживав, тому що руйнувалася його сім'я. І він навіть спробував пробачити зраду, щоб зберегти відносини. Але не вийшло. За словами Олександра Пономарьова, кохана жінка знову йому зрадила.

"Це було дуже важко, – зізнався співак в інтерв'ю для каналу "Україна". - Мені здавалося, що я міг пробачити, бо пішов назустріч, і змушував себе забути першу зраду. Але вийшло вдруге, і тоді я зрозумів, що якщо був другий, то буде і третій раз".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найвідоміша Холостячка після Мішиної: чому красуня Яна Клочкова досі одна. Олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова розповіла про особисте

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кіркоров після ласк з Поляковою заявив про возз'єднання України та Росії: "Символічна зустріч"

Також "Знай.ua" писав, що як живе Боржемська після розлучення: орендовані квартири і двоє дітей на плечах