Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість запропонував численним шанувальникам задати йому в Сторіс питання, на які пообіцяв відповідати максимально чесно. Так, артист не випустив з уваги і досить інтимне питання, адже хтось із фоловерів поцікавився розміром члена Володимира.

Звичайно ж, незважаючи на незручність ситуації чоловік вирішив відповісти з властивим йому почуттям гумору, приклавши при цьому архівний кадр. На фото Дантес лежав на зеленій траві, насолоджуючись сонячним днем, поки поруч з ним красувалася величезна шаурма. За словами виконавця, ні шаурма, ні рулетка так і не допомогли зрозуміти Вові, наскільки точні заміри можуть порадувати його фоловерів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Колись намагалися поміряти рулеткою, не вистачило. Взяли найбільшу шаурму, щоб порівняти, теж не допомогла.

Знаю точно, під час ерекції непритомнію..."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.