Народний артист України Михайло Поплавський обрадував своїх шанувальників новим випуском шоу "Шеф-кухар країни". Вічно "юний орел" також опублікував фото, на якому він позує разом колегою, співаком Павлом Зібровим.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Поплавського в мережі Instagram.

Публікація Михайла Поплавського, скріншот: Instagram
Публікація Михайла Поплавського, скріншот: Instagram

"Дивіться щосереди новий випуск кулінарного проекту "Шеф-кухар країни" на моєму каналі в YouTube!. Сьогодні з нами улюбленець усіх жінок, Народний артист України та мій друг - @pavlo_zibrov. Переходьте за посиланням в сторіс, бажаю приємного перегляду. Виставляйте в сторіс власні кулінарні шедеври і відмічайте мене.", - написав Михайло Поплавський.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що народний артист України Михайло Поплавський прокоментував скандальний ролик з молодими студентками в мережі. Артист також додав, що ніколи не ображається на жарти про себе і критику. Раніше співак опублікував в TikTok відео, на якому постав разом з молодими студентками і з пачкою доларів в руках. У підписі до ролика "співучий ректор" написав: "Багаті чоловіки старими не бувають". Не дивно, що це відео викликало шквал обурення у громадськості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Як же боляче все ще": актори "Дизель Шоу" зворушливо звернулися до загиблої Поплавської.

Як повідомляв Знай.uа, у річницю загибелі Поплавської сестра акторки розлютилася на "Дизель-шоу": "Розважальний атракціон".

Знай.uа писав, у політиці не тільки "дружки" Зеленського, учасник "Дизель шоу" зробив інтригуючу заяву - "Всі підуть".