Популярний український виконавець Melovin, який брав участь у "Євробаченні" і встиг зібрати величезну армію шанувальників, нещодавно зізнався, що його тривожать панічні атаки.

Читайте Знай в Google News!

І ось Melovin, справжнє ім'я якого Костянтин Бочаров, продовжив свою розповідь, в якій описав спробу вирішення цієї психологічної проблеми. Відповідний пост з'явився у його Інстаграмі.

Melovin, фото: instagram.com/melovin_official
Melovin, фото: instagram.com/melovin_official

"Тимчасове спустошення. Мені було достатньо зізнатися собі в тому, що мені пора відправитися додому. Там де був народжений. Та й взагалі, як показує практика, в будь-якій незрозумілій ситуації ніщо так не лікує, як Будинок, келих вина і тепло близьких і найдорожчих. Підтримка батьків і рідних, яким я так вдячний і яким я і присвячую цю главу.Через самого страху очікування, що я знову можу потрапити в пастку панічної атаки, я зовсім забув про те, що стан, який я описую - це ніщо інше як спуск по низхідній спіралі. Ні. Це ніяка не депресія! Це реакція мого мозку на ситуацію навколо! І я вам скажу, це здорова реакція! А що можна бажати? Якщо ви втрачаєте улюблену професію і можливість бачити людей, віддаючи їм те, для чого ви створені?! Дарувати мистецтво! Звиклий перебувати в будинку максимум один день в тиждень, я просидів понад місяць, не виходячи на вулицю ось прям взагалі! Занурившись у свої переживання з приводу майбутнього! ", - розповів артист. Melovin

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Melovin розповів, що розібратися з цим питанням йому допомогла книга, яку він з величезною цікавістю почав вивчати. Мова йде про "Нейрофізіологія - Висхідна спіраль" Алекса Корба.

Melovin, фото: Instagram
Melovin, фото: Instagram

Артист зізнався, що по своїй натурі є "чомучкою" і завжди прагне розібратися в тому, чого не розуміє. Він вважає, що "знання дають контроль". Весь цей час Melovin провів з сім'єю в Одесі, що дало йому повний релакс. Він намагався зрозуміти "Як же все-таки працює наш ідеальний мозок? І чому відбувається зі мною те, що відбувається."

"Тисяча і одна прогулянка, свіже повітря, поїздки до моря. Хороша їжа, повністю відновлений графік сну! Один з мінусів знаходження в подібному стані вилився в повну відсутність апетиту на кілька днів, але це теж нормально! Моє завдання було почати підйом по висхідній спіралі! Я почав цей шлях. Все стало не так лякаюче, як було спочатку. Так, мене іноді скидало назад в стан #грустьпечальбеда Але, я вже усвідомлював, що це тимчасовий стан! І абсолютно здорова реакція на зовнішній світ, в якому швидкість передачі інформації так зросла, що скоріше як і дає свої плюси, так і дає свої негативні наслідки на нашу ментальність.", - підсумував він. Melovin

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, улюбленець Данилко Melovin зізнався у розладі психіки: "Почало переслідувати щодня"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"