Анастасія Приходько згадала свою фотосесію для чоловічого глянцю і поностальгувала за молодістю.

Читайте Знай в Google News!

Українська співачка, заслужена артистка України, яка не так давно невдало "сходила" в політику, Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. Зате артистка веде активне життя в соціальних мережах, і не сумує на карантині.

Зокрема, Анастасія Приходько є активною користувачкою Instagram, де часто радує шанувальників кадрами зі свого життя. Цього разу співачка пригадала свою фотосесію в чоловічому глянці "XXL Чоловічий розмір", участь в якій вона взяла в далекому 2012 році.

Анастасія тоді дебютувала в чоловічому журналі всупереч забороні чоловіка демонструвати своє тіло стороннім, і неочікувано для публіки знялась в досить відвертій фотосесії. До слова, пропозиції про відверті зйомки в ті часи Анастасія отримувала постійно, однак погодилась вона лише на XXL.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто також зазначити, що Анастасія Приходько взяла участь в еротичній фотосесії відразу після народження дитини. Та, як видно з фото, після пологів фігура Насті не лише не погіршилася, а й набула більш жіночних округлих форм.

"Це єдина фотосесія, подібних більше немає! Але зате як красиво, завжди хотіла такі фото, щоб потім в старості дивитися і згадувати якою я була красивою", - підписала Анастасія Приходько фотографію-спогад.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анастасія Приходько спантеличила шанувальників відвертим кадром.

Як повідомляв портал Знай.ua, Приходько поділилася думками про нерозділене кохання

Також Знай.ua писав, Анастасія Приходько згадала пережите насильство і приниження від колишнього чоловіка.