Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram і розповіла, чим вирішила зайнятися перед тотальним карантином.

Читайте Знай в Google News!

"Що ж, скоро локдаун... А поки красиво вбираємося і гуляємо по свіжому повітрю!",- пише Леся.

На фотографіях Леся позує в легкій шубці, довгій спідниці і з маленькою сумкою. Весь образ виконаний в бежевих тонах. Образ Леся доповнила ніжним макіяжем і романтичними локонами на волоссі, що було особливо вражаюче, адже днями Нікітюк шокувала фанатів фото з лисою головою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нових фотографій, проте здивувалися, чому Леся вирішила перейти на російську мову. Люди також відзначили неповторний образ і стильні речі ведучої.

"Леся, а з волоссям вам краще!👍 ", "Леся, яка ви стильна"," Ну це ж прям шик, дуже тобі личити", " Стильна, як завжди!!! 🔥 ", "Українську забула? Іванівна))", " Неперевершений образ 🌹", " а коли лок даун? Я б підкупив туалетного паперу 😎", " І поки багато блогерів переходять на українську, ти плавно перейшла на рускій😱 «прикольно», втікаю звідси.", " Класна шубка❤️", " Леся, знімайте парік😂", "Боже яка Ви красива", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк здивувала ранковими ласками з красенем-співмешканцем, разом навіть зарядку роблять.

Як повідомляв Знай. ua, Лиса Нікітюк перетворилася на синю Мальвіну і накинулася на їжу, Яма постарався.

Також Знай. ua писав, що розпатлана Нікітюк підкорила Тернопільщину на санках.