Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram. Зараз за життям артистки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 38-річна знаменитість поділилася зворушливими фотографіями зі своєю старшою донькою Євою, а також розповіла, як вони відзначили перший сніг в Росії. У кадрі зіркова мама позує в парку з донькою в чорному стриманому вбранні, на високих підборах і з малькою сумочкою. Єва зображена в яскравій жовтій шапці і курточці з коміром з хутра.

"Мої хороші, а як ви відзначили перший сніг? ️❄️ Ми з Євочкою вирушили в улюблений Daniel boutique і вибрали моїм дівчатам новий зимовий гардероб👯👍👻🌲🐇", - написала виконавиця.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Чарівні фотографії 🤩", "Які ви красиві і стильні😍😍", "Які фото 🔥 поставила лайк кілька разів🙈🙈🙈", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот поста Лободи

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Світлана Лобода в сміливому вбранні вразила розкішними розвагами в Дубай: "Ногам немає кінця і краю".

Як повідомляв портал Знай.uа, бездонне декольте Світлани Лободи ледь втримало пишні груди: "Хоча б трусики..."

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода видала правду, від якої мурашки по шкірі: "Страшно за сім'ю".